Werkwijze

Alle projecten die wij uitvoeren, voeren wij uit volgens ons koninklijke stappenplan. Zo weten we zeker dat we het allerbeste resultaat kunnen behalen!

1. Goede koffie

Om het proces af te trappen beginnen we met een kennismakingsgesprek. Wat zijn je doelen? Wat wil je bereiken en wat verwacht je van ons? Op deze manier kunnen we elkaar leren kennen. Bij interesse wordt er na afloop een offerte opgesteld. Deze sturen we naar je op via de mail.

2. Conceptfase

Overtuigd na het kennismakingsgesprek? En akkoord met de offerte? Dan gaan we verder met de tweede stap! Eerst gaan wij aan de slag met de concepten voor jouw project. Brandkoning maakt 3 verschillende concepten waar jij feedback op kunt geven.

3. Feedback

Zodra jij de concepten hebt ontvangen kun je feedback geven. Deze feedback verwerken wij vervolgens in de concepten. Jij kent je eigen markt immers het beste! Met jouw kennis en onze creativiteit komen we tot een koninklijk eindresultaat.

4. Uitwerking

Enthousiast geworden van het ontwerp? Dat is mooi! De volgende stap is de uitwerking en ontwikkeling van het project. Dit betekent dat de concepten nu realiteit gaan worden, het leukste gedeelte van het proces!

5. Oplevering

De uitwerking is gedaan, nu wordt alles opgeleverd! De bestanden zoals je logo en huisstijl zullen wij netjes naar je versturen via de mail. Voor een website en webshop geldt dat wij deze online gaan zetten. Hiervoor gebruiken wij een veilige plugin zodat alles vlekkeloos verloopt. Nadat de website of webshop online is gezet lopen we deze nog een keer na om te controleren of alles goed is gegaan.

6. Nazorg

Nadat alles opgeleverd is en live staat, laten we je uiteraard niet achter als een koning zonder koets. Wij zorgen er met onze onderhoudspakketten voor dat jouw website en/of webshop goed blijft functioneren, ook na oplevering. Wel zo handig. Mocht je bijvoorbeeld je logo in een ander bestandsformaat nodig hebben? Dan kun je dat uiteraard kosteloos aanvragen. Gewoon even contact opnemen!

thijs mulder eigenaar brandkoning oranje

Laten we meteen aan de slag gaan!

Wacht niet langer! Neem contact op met Brandkoning om jouw bedrijf online koning te maken. Samen gaan we rond tafel om een plan te maken voor jouw digitale groei.