Over ons

Aangenaam, wij zijn Brandkoning! Wil je meer weten over ons? Lees dan snel verder.

Jong en creatief webdesign bureau in het Westland!

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van grafische vormgeving, webdevelopment en webdesign zijn we jouw ideale partner in de digitale wereld. Wij combineren jouw doelstellingen met onze creatieve oplossingen om tot een krachtig resultaat te komen.

Aangenaam!

Mijn naam is Thijs, oprichter van Brandkoning. Wij zijn een jong bedrijf en niet bang om een uitdaging aan te gaan. We zijn bekend met de nieuwste trends en technieken, en we zijn razend enthousiast om samen met jou aan de slag te gaan!

Jong, flexibel en razend enthousiast

De online wereld is constant in beweging. Het is daarom van belang dat je ervoor zorgt dat jouw website altijd bij de tijd blijft en je alle digitale kansen optimaal benut. Wij zullen altijd blijven zoeken naar creatieve oplossingen en kansen die je kunt toepassen in jouw bedrijf voor meer resultaat.
thijs mulder eigenaar brandkoning oranje

Hoe is Brandkoning begonnen?

1. Freesigns

We zijn begonnen met onze creatieve activiteiten op YouTube onder de naam Freesigns. Hier maakten we voor kleine en middelgrote YouTubers banners en logo’s, waarmee ze voor zichzelf herkenbaarheid konden ontwikkelen. Tijdens deze periode hebben we onze vaardigheden ontwikkeld op het gebied van Adobe programma’s, zoals Photoshop, Illustrator en InDesign.

2. Grafisch Lyceum

De grafische vaardigheden hebben we verder ontwikkeld door op onze studie Mediavormgeving op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Omdat we ons enorm thuisvoelen in de digitale wereld, hebben we vanaf het tweede jaar de specialisatie Interaction Design gevolgd. Hier hebben we enorm veel kennis opgedaan in het ontwikkelen van wireframes, concepten en ideeën uitwerken tot interactieve eindproducten.

3. Start Brandkoning

Begin 2020 zijn we ons eerste bedrijf gestart. Onze eerste serieuze klanten waren al vrij snel binnen. Vanaf dat moment hebben we besloten serieus aan de slag te gaan met het ontwerpen en ontwikkelen van websites, webshops en vormgeving voor bedrijven. Begin 2022 hebben we besloten om onze bedrijfsnaam te veranderen naar Brandkoning!

Ons doel 

Brandkoning wil bedrijven helpen om online herkenbaarheid te creëren voor hun bedrijf. Vaak zien we bedrijven die nog geen duidelijke online aanwezigheid hebben. Dit vinden wij zonde want op die manier loop je een hoop potentiële klanten mis. Aangezien het onze passie is om te ontwerpen en ontwikkelen, was voor ons de keuze vrij simpel: wij willen bedrijven helpen om online koning te worden!