Webshop laten maken

Koninklijke webshop laten maken die dag en nacht geopend is. Zo laat je jouw klanten razendsnel hun winkelmandje vullen!

Verkoop producten met je webshop als een koning

Wij maken jouw online winkel in WordPress. Daar voegen we de handige plugin WooCommerce aan toe. Dit is de meest gebruikte eCommerce plugin ter wereld. En daar is een hele goede reden voor: het is enorm flexibel!

volledig op maat icon

Volledig op maat

Webshop met een professionele uitstraling die bij jouw wensen en doelstellingen past voor het beste resultaat.

eenvoudig beheren icon

Gemakkelijk beheren

Voeg eenvoudig nieuwe producten toe, categoriseer je producten en voeg filters toe voor een gebruiksvriendelijke ervaring.

statistieken icon

Verkoop statistieken

Bekijk statistieken van je producten in een visueel overzicht. Zo kun je eenvoudig bijhouden wat er goed verkoopt.

betaalmethodes icon

Betaalmethodes

Wil je betaalmethodes toevoegen aan je webshop? Dat kan! Laat klanten betalen met bijvoorbeeld iDeal, PayPal of Klarna.

strategische layout icon

Overzichtelijke layout

Een logische indeling is belangrijk met een webshop. Er is veel informatie om weer te geven, dit regelen wij voor je.

mobile first icon

Mobile first

Wij zorgen dat je webshop op mobiel te gebruiken is. Veel bezoekers komen via mobiel. Wij optimaliseren je webshop hiervoor.

Voordelen van een webshop laten maken

Dag en nacht producten verkopen

Jouw webshop staat 24/7 online. Dat betekent dat de bestellingen dag en nacht kunnen binnenstromen! Wij zorgen ervoor dat het hele bestelproces geautomatiseerd wordt voor de klant, dus jij hoeft je producten alleen nog op te sturen.

Accepteer verschillende betaalmethodes

Een online webshop laten maken die meerdere betaalmethodes kan accepteren is geen slecht idee! Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw webshop verschillende betaalmethodes toestaat. Denk hierbij aan iDeal, PayPal, Klarna of Creditcard.

thijs mulder eigenaar brandkoning oranje

Onze werkwijze

Alle WooCommerce webshops die wij bouwen voeren wij uit volgens ons koninklijke stappenplan. Zo weten we zeker dat we het allerbeste resultaat kunnen behalen!

1. Kennismaking
Om het proces af te trappen beginnen we met een kennismakingsgesprek. Wat zijn je doelen? Wat wil je bereiken met je webshop en hoeveel producten wil je online zetten? Op deze manier kunnen we elkaar leren kennen. Vervolgens kijken we of jouw ideeën realistisch en uitvoerbaar zijn. Bij interesse wordt er na afloop een offerte opgesteld. Na afloop sturen we deze naar je toe via de mail.
2. Content aanleveren
Zijn we tot de conclusie gekomen dat je ook online kunt gaan verkopen? Top! Voordat we beginnen aan het ontwerpen, ontwikkelen en toevoegen van producten, ontvangen wij eerst graag content vanuit jouw kant. Denk hierbij aan productnamen, productprijzen en beschrijvingen.

Nadat wij deze informatie hebben ontvangen kunnen wij aan de slag.

3. Ontwerpen
Nadat wij alle benodigde content hebben ontvangen, maken wij eerst een prototype van jouw webshop. Dit maken wij met de software van Adobe. Na goedkeuring gaan wij aan de slag met het bouwen van jouw digitale winkel!
4. Ontwikkelen
Het ontwerp is goedgekeurd. Dat betekent dat wij gaan beginnen met het installeren van WooCommerce! We voegen je producten toe, sorteren ze in categorieën en zorgen dat de juiste prijzen erbij komen staan.
5. Eindfase
Nadat wij alles hebben toegevoegd aan je webshop, zullen we je een seintje geven. Je kunt dan zelf de pagina’s bekijken. Bij eventuele aanpassingen geef je het aan ons door en zodat wij daar verder mee aan de slag kunnen. Ten slotte voegen wij betaalmethodes toe aan de jouw digitale winkel. Hierna kan je webshop live gezet worden!

Klaar om als een koning producten te verkopen met jouw webshop?

Neem snel contact met ons op en wordt koning in het verkopen van jouw producten!

Klanten aan het woord

Voor een jonge en frisse blik op websites, vormgeving en fotografie ben je hier aan het juiste adres. Heel goed!

Peter Mulder

Mulderonline b.v.

Thijs gaat zeer professioneel met je te werk. Ik had een idee en Thijs heeft dat waar kunnen maken. Heel tevreden!

Nicole Vickers

VickersOnline

Veelgestelde vragen

Waarom heeft mijn bedrijf een webshop nodig?

Een webshop kan handig zijn voor jouw bedrijf als je online producten wil gaan verkopen. Het voordeel van een digitale winkel is dat het dag en nacht geopend is, dus je hoeft niet fysiek aanwezig te zijn. De bestellingen komen binnen via de website, jij hoeft alleen te zorgen voor de verzending.

Waarmee wordt mijn webshop gemaakt?

Wij maken alle webshops in WooCommerce, een populaire plugin voor eCommerce. Het is één van de meest populaire plugins voor online verkoop, en om een goede reden: het is namelijk enorm flexibel! Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk producten toevoegen of filters aanmaken.

Hoe lang duurt het bouwen van een webshop?

De ontwikkeltijd verschilt per project. Gemiddeld duurt een webshop laten maken 1 á 2 maanden. Hierbij worden eerst de doelstellingen bepaald en de concepten ontworpen. Vervolgens gaan wij de concepten omzetten in een werkende webshop, waarin we alle producten toevoegen.
thijs mulder eigenaar brandkoning oranje

Nieuwe webshop laten maken?

Wacht niet langer! Neem contact op met Brandkoning om een nieuwe webshop te laten maken waar je bedrijf van groeit.