Vormgeving laten maken

Koninklijke vormgeving die ervoor zorgt dat jouw bedrijf herkenbaarheid en vertrouwen uitstraalt.

Koninklijke vormgeving voor een professionele uitstraling

Een krachtig logo en een sterke huisstijl zijn een belangrijke basis voor je bedrijf. Het creëert immers herkenbaarheid voor je bedrijf. Je vormgeving moet dus pakkend zijn en vertrouwen wekken!

logo ontwerp

Logo ontwerp

Een strak en herkenbaar logo is van belang voor ieder bedrijf. Zo kun je voor jezelf herkenbaarheid creëren.

eenvoudig aanpassen icon

Huisstijl

Een huisstijl gaat hand in hand met je logo. Samen vormen deze twee aspecten je identiteit.

drukwerk

Drukwerk

Vormgeving voor drukwerk zoals flyers, posters en andere offline media-uitingen. Ook offline kun je koning worden!

Voordelen van nieuwe vormgeving

Straal professionaliteit uit

Heb je een logo of huisstijl die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Geen stom idee, want professionaliteit uitstralen is een belangrijk onderdeel van je marketing. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van vormgeving kunnen we jou verder helpen.

Creëer herkenbaarheid

Een logo of huisstijl zorgt voor herkenbaarheid bij terugkerende bezoekers en klanten. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf een aantrekkelijke uitstraling krijgt zodat jouw bedrijf sneller herkend zal worden.

thijs mulder eigenaar brandkoning oranje

Onze werkwijze

Jouw vormgeving ontwerpen en ontwikkelen wij volgens ons koninklijke stappenplan. Zo weten we zeker dat we het allerbeste resultaat kunnen behalen!

1. Kennismaking
Om het proces af te trappen beginnen we met een kennismakingsgesprek. Dit doen we op locatie. Wat zijn je doelen? Wat wil je uitstralen? En wat verwacht je van ons? Op deze manier kunnen we elkaar leren kennen. Bij interesse wordt er na afloop een offerte opgesteld. Deze sturen we naar je op via de mail.
2. Concept
Overtuigd na het kennismakingsgesprek? En akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag met de ontwikkeling van het concept! Wij zullen een aantal concepten maken voor jouw bedrijf. Met deze voorstellen bepalen we samen welke het meeste aanspreekt. Je kunt ook meteen feedback geven, zodat wij daarmee aan de slag kunnen. Samen zorgen we voor een duidelijke richtlijn voor jouw vormgeving!
3. Ontwikkelen
Is het concept helemaal naar wens? Top! Dan gaan wij nu aan de slag om jouw vormgeving helemaal compleet te maken. Wij zetten de puntjes op de i, en zullen je een seintje geven als alles af is. Bij eventuele feedback zullen wij natuurlijk de laatste aanpassingen maken.
4. Oplevering

Je vormgeving is klaar! Nu de laatste stap: wij sturen de bestanden naar je op. Zodra alles af is sturen wij alle bestanden op die je nodig hebt. Zo heb je alle bestanden in huis en heb je alle controle over je eigen vormgeving! Bij andere bestandsformaten e.d. kun je die natuurlijk altijd opvragen.

Klaar voor om koning te worden met jouw nieuwe vormgeving?

Neem snel contact met ons op en wordt een herkenbare koning binnen jouw markt!

Klanten aan het woord

Voor een jonge en frisse blik op websites, vormgeving en fotografie ben je hier aan het juiste adres. Heel goed!

Peter Mulder

Mulderonline b.v.

Thijs gaat zeer professioneel met je te werk. Ik had een idee en Thijs heeft dat waar kunnen maken. Heel tevreden!

Nicole Vickers

VickersOnline

Veelgestelde vragen

Waarom heeft mijn bedrijf vormgeving nodig?

Een ijzersterke vormgeving maakt het voor klanten eenvoudig om jouw bedrijf te herkennen. Voor nieuwe bezoekers is het ook belangrijk om vertrouwen te wekken, dus is een professionele en persoonlijke uitstraling een vereiste.

Hoeveel concepten maken jullie voor mijn bedrijf?

Wij maken drie concepten om uit te kiezen. Deze concepten hebben allemaal een andere stijl, zodat jij kunt bepalen welke kant je op wil gaan met je bedrijf. Nadat je de keuze hebt gemaakt werken wij deze verder uit.

Hoe leveren jullie de bestanden aan?

Wij leveren de bestanden standaard aan in jpg, png en pdf formaat. Ook sturen we Illustrator of Photoshop bestanden mee. Mochten er andere bestandformaten nodig zijn, kun je dat uiteraard altijd kosteloos aanvragen.
thijs mulder eigenaar brandkoning oranje

Nieuwe vormgeving laten maken?

Wacht niet langer! Neem contact op met Brandkoning om nieuwe vormgeving te laten maken en wek vertrouwen!